cierres de ventana tanlux

Segons el tipus d’obertura, una finestra pot oferir diferents prestacions, funcionalitats i aconseguir certa il·luminació o ventilació.

Aquesta obertura s’ha d’adaptar a les necessitats de l’espai i de les persones que hi viuen, ha de ser pràctica i funcional a més de segura i fàcil d’utilitzar.

A TAN-LUX treballem amb diferents models de finestra que presenten obertures i funcionalitats diverses:

OSCIL·LOBATENT

Aquesta opció ens permet poder obrir la nostra finestra de dues maneres diferents depenent de la necessitat del moment, sigui de manera lateral o superior.

De la primera manera obtenim ventilació i lluminositat en el nostre espai, i de l’altra millorem la ventilació sense preocupar-nos pels nens o els animals que surtin per ella.

PRACTICABLE

És el sistema més comú i conegut, ja que és el més senzill. L’eix d’oscil·lació és vertical i es troba a la part lateral del marc i la fulla de la finestra, compost per frontisses.

Aconseguim dos tipus d’obertura en aquesta opció, l’exterior i la interior, essent aquesta última més comuna gràcies a la facilitat per netejar i accessibilitat. Ofereix alts nivells d’aïllament i de ventilació de l’espai.

ABATIBLE

A diferència de l’opció “practicable”, l’abatible té l’eix horitzontal, amb una obertura cap a l’interior.

Solen ser integrades en petits espais o en zones amb sostres molt alts, amb necessitat de ventilació.

PIVOTANT

Amb un eix horitzontal situat al centre de la superfície, ens permet moure la finestra en un angle de 180º, al voltant de l’eix de rotació. Amb la meitat cap a fora i l’altra meitat a dins, són de fàcil accés i neteja, per a arribar a tota la superfície.

Aporten un valor afegit de disseny a l’estança, i no ocupen un gran espai, cosa que fa que es puguin incloure en grans i petites zones.

PLEGABLE

Composta per vàries fulles que es pleguen sobre si, aquesta opció ens permet tenir una obertura total, de dreta a esquerra o viceversa.

És una solució idònia per estalviar espai gràcies al fet que les fulles plegades ocupen menys espai que una porta oberta. Solen ser aplicades a terrasses, balcons i patis, esdevinguen molt útil per a espais de grans dimensions. Amb la finalitat de millorar la lluminositat i amplitud de visió, aquesta opció permet gaudir al màxim de les hores de sol.

OSCIL·LO – PARAL·LELA

Essent aquesta una de les opcions més completes, ens permet no només l’obertura corredissa comuna amb un desplaçament lateral, sinó amb la mateixa instal·lació, l’obertura interior.

Entre les opcions que ofereix aquesta opció, trobem la facilitat de ventilar un espai sense l’obertura completa. Ideal per a estances en les quals es vulgui estalviar espai. A més a més ofereixen un gran aïllament tèrmic i acústic gràcies a la unió hermètica.