El domini https://tan-lux.com és propietat de l’empresa TAN-LUX, amb el NIF B17682600. El domicili fiscal de l’empresa és Zona Industrial Susvalls – Ctra. de Caldes de Malavella, km. 0’83, nau A , 17244 CASSÀ DE LA SELVA (Girona) També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 972 47 76 16 F. 972 47 76 15 o l’e-mail: info@tan-lux.com.

Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de TAN-LUX.

Responsabilitat en els enllaços:
TAN-LUX inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. TAN-LUX no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de TAN-LUX amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Zona Industrial Susvalls- Ctra. de Caldes de Malavella, km. 0’83, nau A, 17244 CASSÀ DE LA SELVA (Girona).