Qui som

Des de l’any 2001, TAN-LUX ofereix solucions efectives e innovadores en tancaments de PVC i alumini. La nostra experiència en el sector de la fusteria d’alumini i PVC ens permet garantir la qualitat dels nostres productes.

Sigui en obres privades o en públiques, de nova construcció o rehabilitació, les finestres han de complir amb les més altes exigències de funcionalitat, d’acord amb el nou codi tècnic de l’edificació (CTE), i a més, crear ambients acollidors i oferir la millor qualitat de vida. És per això que TAN-LUX li ofereix unes finestres que s’adapten a l’arquitectura i l’estil dels edificis. Aquesta necessitat cultural i estètica es realitza en col·laboració amb els nostres tècnics, fabricants del sistema i projectistes.

Missió

La nostra missió és proporcionar un servei de màxima qualitat a tots els nostres clients. Estant sempre atents als canvis del sector dels tancaments per tal d’oferir els productes més innovadors del mercat i que més s’adaptin a les necessitats inicials.

Treballem amb les marques líders del mercat que marquen les noves tendències del sector dels tancaments. Oferim una gran gamma de colors i de sistemes de tancament per poder personalitzar al màxim cada projecte.

Valors

Oferir un bon servei i que els nostres clients quedin satisfets és el nostre objectiu principal. És per això, que en la nostra empresa ens regim per uns valors com son la transparència, adaptabilitat, compromís, excel·lència i la col·laboració.

Visió

A TAN-LUX volem ser una empresa líder en el sector dels tancaments, ja sigui PVC o alumini. Que els clients confiïn en la nostra professionalitat i recomanin l’experiència que han tingut amb nosaltres.

Marques amb les quals treballem