Un factor clau per estalviar en energia i anar desprenent del que es coneix com a “hipoteca energètica”, és l’aïllament tèrmic. Aquest aïllament es coneix com la capacitat dels materials per oposar-se al pas de la calor per conducció.

A poc a poc, es comença a apropar l’estiu i amb ell les altes temperatures. Les quals molts de cops ens impedeixen descansar correctament tenint factors secundaris per a nosaltres durant el dia.

Per això, la millor solució per evitar que la teva casa se sobreescalfi, és fer una avaluació de les necessitats tèrmiques del teu habitatge i col·locar l’aïllament tèrmic que millor s’adapti a tu.

Com es col·loca?

 

L’aïllament tèrmic es troba col·locat a l’interior de les parets de les façanes i de les cobertes o teulades, en alguns ponts tèrmics de finestres i en els envans o mitjans que separen les zones habitables de les no habitables.

El qual ens ajuda a fer que millori l’envoltant tèrmica de l’edifici, de manera que aconseguirem reduir les emissions de CO₂ de l’atmosfera.

A TAN-LUX aconseguim un aïllament tèrmic efectiu a través de la instal·lació de les nostres finestres que conten amb la millor tecnologia i qualitat.

Avantatges de fer ús de l’aïllament tèrmic

 

Millora l’ambient i la qualitat de vida pels que viuen a l’habitatge.

  • Confort tèrmic.
  • Estalvi d’energia.
  • Major sostenibilitat de les edificacions.
  • Disminució de les malalties.
  • Beneficis immediats.
  • Reducció de la contaminació ambiental i de l’efecte hivernacle.

Si vols més informació sobre els materials amb els quals aconseguir el millor aïllament tèrmic, no dubtis en contactar amb nosaltres.

INVERTIR EN LA SUBSTITUCIÓ DE FINESTRES AMB INFILTRACIONS PER L’ESTALVI DE LA LLUM

Amb això ens trobem moltes vegades, que els clients dubten en canviar una finestra en bon estat per un altre. Però, majoritàriament igualment que per fora es vegin en bon estat, existeixen diverses filtracions d’aire que són inapreciables.

Aquestes filtracions afecten directament a l’aïllament tèrmic tant quan està obert com tancat. Contemplant així que la millor forma de tallar el problema és substituir aquesta finestra per una de nova, per així aconseguir un estalvi en el consum de calefacció o aire condicionat.

A TAN-LUX disposem de diversos tipus de finestres que s’adapten a diferents espais i necessitats. Tenint en compte el teu objectiu depenen de si volem reduir el cost d’energia o combatre el fred o la calor.

Per això, si estàs interessat a estalviar en el teu rebut de la llum amb finestres aïllants durant tot l’any, contacta’ns a través del 972 47 76 16.