En els últims temps hem pogut veure com la preocupació pel preu de la llum està sent notícia, ja que no para d’incrementar de manera desmesurada i per això mai està malament rebre alguna idea per baixar-ne el consum i estalviar en la factura de llum.

En un anterior blog ja vam parlar sobre com aconseguir millorar l’estalvi energètic de la teva llar. Però, per on se’ns escapa la temperatura de la nostra llar?

No és un secret que els punts dèbils d’una casa solen ser les finestres, el terra, la teulada i la façana, i és aquí per on se sol escapar tant la calor com el fred.

IMPORTÀNCIA DEL CANVI DE FINESTRES

 

Per això aquí parlarem de la importància de canviar les finestres per obtenir uns bons tancaments que aïllin els espais, que comptin amb materials més moderns i tinguin així millors prestacions.

A TAN-LUX sabem que una nova finestra és una inversió econòmica inesperada, però també, som conscients de l’estalvi que suposarà aquesta correcció de les filtracions a llarg termini a l’hora d’utilitzar la calefacció o l’aire condicionat.

Així doncs, avui et proposem diverses idees per reduir la teva factura de la llum.

INSTAL·LACIÓ DE FINESTRES EN PUNTS ESTRATÈGICS PER L’ESTALVI DE LA LLUM

En diverses èpoques de l’any és important la calefacció i l’aire condicionat per ajudar a la inclemència climàtica. Anant agafats de la mà amb l’esforç que tenen aquestes màquines per ajustar la temperatura d’un espai i la seva estructura.

Per això, si tens intenció en estalviar en la factura de la llum amb finestres aïllants, és aconsellable que s’instal·lin en llocs concrets (segons l’estructura de l’edifici i cada cas).

Igual que la incidència del vent i la posició de la finestra respecte al sol també són factors claus que es tenen en compte dins de la instal·lació estratègica.

INVERTIR EN LA SUBSTITUCIÓ DE FINESTRES AMB INFILTRACIONS PER L’ESTALVI DE LA LLUM

Amb això ens trobem moltes vegades, que els clients dubten en canviar una finestra en bon estat per un altre. Però, majoritàriament igualment que per fora es vegin en bon estat, existeixen diverses filtracions d’aire que són inapreciables.

Aquestes filtracions afecten directament a l’aïllament tèrmic tant quan està obert com tancat. Contemplant així que la millor forma de tallar el problema és substituir aquesta finestra per una de nova, per així aconseguir un estalvi en el consum de calefacció o aire condicionat.

A TAN-LUX disposem de diversos tipus de finestres que s’adapten a diferents espais i necessitats. Tenint en compte el teu objectiu depenen de si volem reduir el cost d’energia o combatre el fred o la calor.

Per això, si estàs interessat a estalviar en el teu rebut de la llum amb finestres aïllants durant tot l’any, contacta’ns a través del 972 47 76 16.