Tancaments portes i finestres PVC - Tanlux
El consum energètic de la teva llar és molt elevat? Sabies que un bon tancament de portes i finestres pot suposar un estalvi del 50% i un mal tancament pot suposar una pèrdua d’un 13% més d’escalfor i consum?

Quines avantatges presenta el PVC?

L’estalvi amb tancaments de portes i finestres de PVC és 7 vegades superior que utilitzant materials com la fusta i a més, també són molt més sostenibles, ja que produeixen 9 vegades menys d’emissions de CO2.

D’altra banda, aquesta tipologia de finestres i portes tenen altres avantatges. En primer lloc, el seu manteniment és molt més fàcil, perquè en el cas de les finestres es poden obrir el 100% i, per tant, es podran netejar sense complicacions (enllaçar blog sobre com fer el manteniment de finestres de PVC).

Presenten més vida útil

Com que han estat fabricades amb PVC podran ser reciclades i tindran una vida útil molt més llarga (d’uns 50 anys aproximadament). A més a més, l’aïllament acústic i tèrmic que presenten aquests materials respecte a altres opcions, és molt superior, ja que aconsegueixen evitar sentir sorolls exteriors i mantenir l’escalfor de la llar.

A TAN-LUX t’ajudem a reduir les teves despeses gràcies als tancaments de finestres i portes de PVC que oferim. I si encara vols aconseguir més estalvi, et deixem alguns consells:

Com aconseguir més estalvi energètic?

 

  • Utilitza bombetes LED o de baix consum: les bombetes LED o les de baix consum són les millors del mercat per estalviar.
  • Apaga les llums que no necessites: sempre ens acostumem a deixar llums de casa obertes que realment no calen. Per tant, si no les estàs aprofitant apaga-les, la teva butxaca ho agrairà.
  • Desconnecta els endolls que no facis servir: habitualment deixem tot endollat com la televisió, el carregador del mòbil, les làmpades, entre d’altres. Però aquest mal hàbit ens costa diners, per això és millor desconnectar els aparells.
  • Aprofita la llum del sol: tenim sort que vivim en una zona on tenim més hores de llum en comparació amb altres països, per tant, aprofita els avantatges i encén les llums només durant la nit o quan es faci fosc.
  • Un bon manteniment dels electrodomèstics: neteja almenys 1 cop l’any els filtres de l’aire condicionat, els conductes de la nevera, les reixes de ventilació del frigorífic, entre d’altres. Aquest fet els hi facilitarà la feina i no hauran de consumir més energia de la que usen habitualment.
  • Mantingues la temperatura adequada: a l’hivern amb una temperatura entre 19 i 21 graus és suficient per estar ben a gust. Com més alta tinguis la temperatura, més pujarà la factura.
  • Evita tapar els radiadors: tapar amb roba o mobles els radiadors dificulten que l’escalfor surti adequadament. A vegades no ens adonem i pugem la temperatura per aquest motiu.
  • Tancar les portes: tenir les portes obertes suposa pèrdues de calor. Per això, com menys retinguda estigui, més farem servir la calefacció.